Skip to main content

Flexistal XL

Waarom u voor dit hok kiest

Geschikt voor 5-7 kalveren

Afmeting buitenmaat (per afdeling)

l x b 615 x 315 cm

De hoogte is afhankelijk van de fundering. Standaard wordt er een betonfundering (opstaande rand) van 30 cm hoog geplaatst. Hierop wordt de stal gebouwd.

Materiaal

Wanden Kunststof
Frame Gegalvaniseerd ijzer

Uitvoering
  • Led verlichting
  • Geïsoleerd dak
  • Lengte dakoverstek 1 m.
  • Voerhek met loopdeur
  • Ventilatieklep achterzijde
  • Voertrog met emmerrek
  • Waterbak
  • Hooiruif
  • Incl. montage (met behulp van 2 personen vanuit de veehouder)
Extra opties
  • Lege afdeling t.b.v. opslag voor voer/materialen

Informatie

Geschikt voor 5-7 kalveren

Bent u op zoek naar geschikte huisvesting met een lange levensduur voor de kalveren? Dan is de Flexistal XL wel wat voor u. De Flexistal XL biedt per afdeling plaats aan 5-7 kalveren in de leeftijd tot ca. 4 maanden. De afdelingen hebben een formaat van 3×6 m, waardoor deze stal een ruime plaats biedt aan uw kalveren.
De stal bestaat uit een stalen frame met kunststof wanden en een geïsoleerd dak. Het dakoverstek is 1 m aan de voorzijde. In deze stal komen de kalveren vrij te staan van tocht en met warm weer is het mogelijk om een ventilatieklep achterin de stal open te zetten. Zo staan de kalveren er zomer en winter goed bij. Het minimale aantal afdelingen voor deze stal is 2. Wilt u ook extra opslag voor voer en/of materialen? Een lege afdeling is hiervoor een goede oplossing.

Naast een goed stalklimaat voor de kalveren, biedt deze stal u veel arbeidsgemak. De stal is voorzien van led verlichting, een loopdeur in het voerhek, een voertrog, waterbak en hooiruif. De loopdeur is voorzien van een eenvoudige sluiting welke u met één vinger kunt openen. Dit maakt dat u eenvoudig de stal in kunt wanneer dit nodig is.
De stal wordt in zijn geheel gebouwd op een opstaande betonnen rand, waardoor de stal goed uit te mesten is met een shovel. Daarnaast verkleint de betonnen rand, ten opzichte van de kunststof wand, het risico voor schade aan de wanden. De stal wordt geplaatst op een betonvloer met goede afloop en wij adviseren hierbij gebruik te maken van een afvoergoot. De betonvloer wordt vanuit u geregeld, de betonrand en de stal zelf bouwen wij samen met u. Doordat we dit project samen aangaan, kunnen we de stal volledig aanpassen aan uw wensen.

Opties

De flexistal XL leveren wij normaal gesproken compleet bij u thuis af. Dit betekent dat alle genoemde onderdelen er standaard bij geleverd worden.

Gerelateerde producten

Wil je advies op het gebied van kalverhuisvesting? Neem dan contact met ons op.

Offerteformulier






    *Verplicht veld

    **Geleverd incl. verlichting, geïsoleerd dak, dakoverstek 1 m, voerhek met loopdeur, ventilatieklep achterzijde, voertrog met emmerrek, waterbak, hooiruif en incl. montage (met behulp van 2 personen vanuit de veehouder).